Partnerdagen uitgesteld naar maart 2023

De Partnerdagen Oost-Westfalen starten volgend jaar, van 13 t/m 15 maart 2023. De Raad van Advies heeft deze datum vastgesteld na overleg met industrie en handel. Daarom was de wens om elk half jaar een belangrijk beursevenement in Oost-Westfalen te houden doorslaggevend - partnerdagen in het voorjaar en M.O.W. in de herfst – met een geschikte interval van zes maanden tussen de gebeurtenissen. Het expositiecentrum van Bad Salzuflen biedt de ideale setting voor beide branchebijeenkomsten.

Het Oost-Westfaalse beurslandschap krijgt vorm: naast de M.O.W., het jaarlijkse evenement voor de Europese meubelindustrie in september, vinden nu in maart de Oost-Westfalen Partner Days plaats. Zo komen ze weer wat verder het voorjaar in. Tot nu toe vond de bijeenkomst plaats in januari/februari. Volgens de industrie en handel is de nieuwe strategische maart-datum optimaal gekozen voor een assortimentsvergelijking, voor nieuwe producten, ook om zaken te doen met advertenties en campagnes en om verkoop- en opslagcapaciteiten te beheersen. "Een verstandige aanpassing aan de datum", aldus de Raad van Advies. “Maart schept voldoende ruimte voor productontwikkeling en biedt voldoende afstand tot de M.O.W.” De zakelijke evenementen in Oost-Westfalen beslaan dan ook beide halfjaren in een ideale volgorde - in lijn met de ontwikkelings- en besluitvormingscycli van de markt.

Het expositiecentrum Bad Salzuflen met zijn aangename allround service vormt het toneel voor beide branchebijeenkomsten. Naast ruime expositieruimtes kunnen exposanten en bezoekers de gebruikelijke ongecompliceerde beursbeleving verwachten met een goede bereikbaarheid, parkeerplaatsen voor de deur, persoonlijke contacten en gratis catering. De toegang is alleen toegankelijk voor vakbezoekers.

Het ongebruikelijke, vriendelijke evenementformaat is voortgekomen uit een initiatief van exposanten en bewijst al meer dan 10 jaar zijn belang voor de industrie als aanjager van het meubelverbruik. Naast promotionele artikelen en campagnes bieden de branchepartners assortimenten met een hoge omzet voor consumentenprijsklassen, zowel stationair als online. Onder de genodigden bevinden zich inkopers voor de kernsegmenten young living, selfservice, afhaalmaaltijden en conventionele marketingkanalen. Naast de goederen zijn vooral de atmosferische waarden van de partnerdagen in Oost-Westfalen in trek.

Dealers en kopers moeten de nieuwe datum zeker noteren, aldus de adviesraad: "De komende maanden zullen veel vragen van alle marktpartijen, dus we doen er goed aan om als partnership de uitdagingen aan te gaan. We kijken uit naar de gesprekken en persoonlijke uitwisseling in maart.”

Meer informatie:
Partnertage Ostwestfalen
www.partnertage-ostwestfalen.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.