vt wonen&design beurs: vliegende start COREtec

Gisteren, dinsdag 4 oktober zijn de deuren van EXPO Greater Amsterdam geopend en werd het startschot gegeven voor de vt wonen&design beurs. Ook COREtec is hier aanwezig en maakt naar eigen zeggen 'een vliegende start'.Philiep Caryn van COREtec is in ieder geval al erg positief: "We zijn heel benieuwd naar wat de vt wonen&design beurs COREtec Floors gaat brengen. De nieuwe locatie in Vijfhuizen oogt heel mooi en is makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en wagen. Ingrid Van Schooten en Anneke van Dijk en hun team hebben dit fantastisch geregeld, zoals altijd trouwens."

Tevens laat hij weten dat het marketing team geweldig werk heeft geleverd. "De nieuwe stand biedt heel wat beleving en oogt mooi. Pamela, Rob en Henk van het COREtec verkoopteam in Nederland en de vertegenwooridgers van de Nederlandse COREtec distributeurs INTR, Headlam en Dersimo zijn alvast heel enthousiast en gedreven en staan paraat om de consument en architect wegwijs te maken in het uitgebreide COREtec vloeren en toebehoren assortiment."

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.