Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs is tot en met zondag in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen

Feestelijke housewarming op vt wonen&design

De housewarming van de vt wonen&design beurs is vandaag vanuit haar nieuwe locatie EXPO Greater Amsterdam feestelijk geopend. Voor de dertigste keer vindt de grootste en meest complete woonbeurs van Nederland plaats. Met maar liefst 25.000 m2 aan wonen&design inspiratie van zo'n 200 woonmerken en -experts onder één dak. Tot en met zondag 9 oktober is de beurs in Vijfhuizen te bezoeken. 

Aankomende dagen kunnen woonliefhebbers hun hart ophalen. Naast veel wonen&design inspiratie en -noviteiten biedt de beurs dagelijks ook 1 op 1 advies van professionele stylisten en architecten, zijn er thematours, waaronder de Duurzaam Wonen Route voor de klimaatvriendelijke woonoplossingen én er zijn interessante Talks bij te wonen in het Woontheater.



Opvallers
Een aantal opvallers dit jaar zijn onder andere TATTOOtoilet die versieringen verzorgd voor toiletpotten en wasbakken, BADESOFA die het badderen comfortabeler maken met een kussen, Crush on Nature creëert interieurobjecten met poëtische collages van wilde planten, de introductie van The Plantcube; ‘s werelds eerste intelligent apparaat voor de binnenkweek bij Meubelatelier Jacco Bakker én exclusieve design inductiekookplaten van Makus. Dit jaar zijn veel nieuwe woonbedrijven te ontdekken, waaronder ook ambachtelijke en lokale partijen.

Duurzaamheid
Duurzaam inrichtingen van huizen is in samenwerking met The Substitute een zichtbaar onderdeel op de vt wonen&design beurs. De Duurzaam Wonen Awards zijn in het leven geroepen, waarvan de vijf genomineerden van de twee categorieën Beste Duurzame Product én Beste Duurzame Merk vandaag zijn bekendgemaakt. Op vrijdagavond 7 oktober vindt de uitreiking van de Duurzaam Wonen Awards plaats. Inclusief de publieksprijs, waarvan de bezoekers van de beurs de aankomende dagen bepalen wie er volgens hen een Award verdienen.

30 jaar vt wonen&design beurs
Al dertig jaar voorziet de vt wonen&design beurs tijdens oktober Woonmaand woonliefhebbers van tips en inspiratie voor de mooiste inrichtingen. Samen met zo'n 200 deelnemende woonmerken die hun nieuwste collecties, woonnieuws, handige tips, innovaties en nieuwste woontrends tonen. Traditiegetrouw presenteren de woonmagazines Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, vtwonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home hun eigen woonstijlen in hun eigen inspiratiehuizen. Een ware totaal beleving voor woonliefhebbers.

Meer informatie:
vt wonen&design beurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Publicatiedatum: