Bekenkamp woninginrichting sluit zich per januari 2023 aan bij Woonspecialist formule

Vanaf januari 2023 sluit Bekenkamp woninginrichting met vijf vestigingen in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn zich aan bij de Woonspecialist formule.


Daniel de Wild (links, eigenaar/directeur Bekenkamp), Niek Rongen (midden, formulemanager de Woonspecialist), Patrick van de Pol (rechts, bedrijfsleider Bekenkamp).

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat centraal in alle vijf vestigingen van Bekenkamp. Kwalitatieve producten, sfeervolle woonwinkels, professionele vakwerk van de stoffeerders en deskundigheid van de adviseurs. Met passie zorgen vakmensen ervoor dat van elk huis een thuis gemaakt wordt. ‘Dat is exact de reden waarom de woonwinkels van Bekenkamp zo naadloos goed aansluiten bij onze formule’, aldus Niek Rongen, formulemanager van de Woonspecialist, ‘Elke Bekenkamp winkel is lokaal de beste. We zijn blij met deze samenwerking’.

Bekenkamp staat al decennia lang bekend in het Gooi en omgeving om het opleveren van maatwerk voor elke productgroep. Persoonlijk advies en het altijd kijken naar de beste oplossing kenmerkt hun vakmensen. Of het gaat om een enkel rolgordijn of een totale inrichting van een fris interieur, met duurzame kwalitatieve producten en expertise ontzorgen ze hun klanten van het begin tot einde. Eigenaar, directeur van Bekenkamp Daniel de Wild; ‘Wij vinden in de Woonspecialist ook nog eens de sparingspartner die ons onze eigen identiteit laat houden. En dat terwijl wij bij nóg meer bekende leveranciers kunnen inkopen voor onze klanten.’ Verder voordeel om de overstap te maken is samenwerking met een team enthousiaste vakmensen die zorgen voor onder meer een volledige verzorgde marketing, ook op lokaal niveau.

De Woonspecialist toegelicht
De Woonspecialist is dé specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting  zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met bijna 60 winkels verspreidt over het hele land, dus altijd in de buurt.

Meer informatie:
Woonspecialist 
info@woonspecialist.nl 
www.woonspecialist.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.