Luxaflex komt dit najaar met collectie rolgordijnen waarbij duurzaamheid voorop staat

Dit najaar komt Luxaflex met een nieuwe collectie Rolgordijnen van mooie samengestelde stoffen en subtiele kleuren. Deze nieuwe collectie speelt in op de laatste trends voor woningen en ramen en combineert de simplistische kenmerken van een traditioneel rolgordijn met de herkenbare eersteklas designstijl en -kwaliteit die je van Luxaflex gewend bent. 


 
Silvia Jagtenberg van Luxaflex vertelt: “Deze nieuwe collectie biedt de perfecte balans tussen woonmode en functionaliteit. Tijdloze en eigentijdse dessins en een breed palet uni-kleuren worden gecombineerd met akoestische, lichtwerende of antibacteriële eigenschappen. Ook staat duurzaamheid in deze collectie voorop.”

Binnen de nieuwe collectie is er keuze uit vier verschillende transparanties, waardoor je altijd een stof vindt die precies goed verduistert of juist genoeg licht doorlaat. Daarnaast is er nu ook de keuze uit een reeks akoestische stoffen met een bewezen akoestisch voordeel tot wel 60%. Tot slot zijn de stoffen beschikbaar met een Defend-coating. Deze antivirale stof vermindert het risico dat ziekteverwekkers via rolgordijnstoffen worden overgedragen aanzienlijk.
 
Luxaflex Rolgordijnen zijn ontworpen met stoffen en materialen die schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid bieden. Zo zijn GreenScreen Sea-Tex-stoffen gemaakt van 50% gerecycled plastic afval uit de oceaan. Ook zijn alle rolgordijnen verkrijgbaar met smarthome-bediening.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.