Cersaie 2022 noteerde 50% meer bezoekers dan editie vorig jaar

De 39e editie van Cersaie 2022 registreerde 91.296 bezoekers gedurende vijf dagen van de beurs. Dit is een groei van ongeveer 50 procent in vergelijking met de editie van vorig jaar, die een van de eerste rendementen van een grote beurs had gemarkeerd in de moeilijke post-pandemische periode. Ze naderen de niveaus van 2019, toen 112.340 bezoekers werden bereikt. De opkomst uit het buitenland bij deze editie was 44.215, of 48,4 procent van het totaal, terwijl er 47.081 Italiaanse bezoekers waren. 

De internationale tentoonstelling van keramische tegels voor architectuur en badkamermeubels voldeed aan de verwachtingen van bedrijven die geloofden in de mogelijkheid om in de beurs te investeren, om terug te keren om hun klanten rechtstreeks te ontmoeten en de nieuwste productinnovaties in stands te presenteren met een grote visuele en emotionele impact.

"Ik ben ervan overtuigd dat de investeringen van de 624 exposanten op Cersaie 2022 het best mogelijke rendement hebben opgeleverd van een beurs die zijn nationale en internationale belang bij distributeurs, architecten, installateurs en vastgoedexploitanten heeft bevestigd", zegt Giovanni Savorani, president van Confindustria Ceramica. Keramiek blijft zijn aandeel op internationale markten vergroten dankzij de intrinsieke kenmerken van het product, zoals gezondheid, hygiëne en duurzaamheid. De toewijding aan de duurzaamheid van Italiaans keramiek was het onderliggende thema van het hele evenement en werd ook concreet weerspiegeld in de bijeenkomst, gehouden op de beurs, met regionale en territoriale instellingen om de voortgang en resultaten van de vrijwillige overeenkomst van het district over het beperken van emissies te volgen.

De volgende editie van Cersaie wordt gehouden in Bologna, 25-29 september 2023.

Meer informatie:
Cersaie
www.cersaie.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.