Smeg & Champagnehuis bundelen krachten om 250e verjaardag te vieren

Smeg, dat design koelkasten in 50’s style ontwikkelt, presenteert een unieke nieuwe samenwerking. Ter gelegenheid van de 250ste verjaardag van het Champagnehuis Veuve Clicquot worden de iconische koelkasten FAB28 en FAB10 aangekleed in het geel, de kenmerkende kleur van de champagne.

De FAB koelkasten van Smeg hebben reeds talrijke samenwerkingen met grote merken zoals Coca-Cola, Dolce & Gabbana en Disney. Na het grote succes van de eerste samenwerking in 2009, werkt Smeg opnieuw samen met Veuve Clicquot en lanceert het een speciale editie van de FAB28 en FAB10 koelkasten. Deze zijn gepersonaliseerd met de kleuren van het Champagnehuis.

De nieuwe FAB koelkasten, geproduceerd in standaard en kleinere formaten, zijn de perfecte uitdrukking van gedeelde waarden: de cultuur van hoogwaardig design en innovatie én de wens om esthetiek en functionaliteit te combineren.

The Clicquot fridge 
De samenwerking omvat niet alleen twee FAB-koelkasten, maar ook een ander bijzonder product: The Clicquot fridge. Het is een verpakking voor Champagneflessen, geïnspireerd op de iconische Smeg koelkasten uit de jaren 50. Ze zijn verkrijgbaar in de kenmerkende Yellow Label kleur van het Champagnehuis en het typerende roze van de rosé schuimwijn. Deze miniatuurversie weerspiegelt perfect het onderscheidende design van Smeg en tegelijkertijd de creatieve geest van Veuve Clicquot.

Smeg besteedt veel aandacht aan duurzaamheid, daarom is de Cliquot fridge verpakking gemaakt uit 100% recyclebaar tin en bestaat de binnenkant uit suikerrietafval. Dit maakt ze volledig plastiekvrij. De geschenkdoos is een mooi en functioneel object dat de fles twee uur lang koel houdt, maar ook dienst doet als designobject. Ze zijn beschikbaar bij Monar in Antwerpen en Smets in Luxemburg vanaf 1 november. ​

Over Veuve Clicquot 
Opgericht in Reims in 1772, blijft het Huis Veuve Clicquot trouw aan zijn motto: "Eén kwaliteit, de allereerste". In 1805 nam Madame Clicquot de teugels van het huis over en werd een van de eerste zakenvrouwen van de moderne tijd, met de bijnaam "grande dame de la Champagne". Haar visionaire geest en haar aangeboren gevoel voor de Franse levenskunst zijn nog steeds actueel. Haar emblematische cuvée, Brut Carte Jaune, is synoniem met meer dan twee eeuwen knowhow in het hart van een uitzonderlijk erfgoed. De kleur van de zon symboliseert de waarden van durf en optimisme die het Champagnehuis Clicquot al 250 jaar uitdraagt. ​ ​ 

Meer informatie:
Smeg
www.smeg.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.