Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ecolife Beds lanceert 'het meest luxe model uit de collectie'

Ecolife Beds, dat als doel heeft om handgemaakte Zweedse bedden van natuurlijke en plantaardige materialen aan te bieden, komt met een nieuw model: De Passion. Het is het meest luxe model uit de collectie en voorzien van een dubbel laags pocketveer systeem in de boxspring. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Het topdekmatras van De Passion is voorzien van twee mini pocketveerlagen. Het gebruik van de natuurlijke materialen, zoals agave, biologische bamboe, vlas en organisch katoen zorgen voor het comfort. "Voor degene die extra hoge eisen stellen aan comfort en luxe is dit het ultieme bed. Afgewerkt met een prachtige side-stitching om hoog comfort en design te combineren", aldus Ecolife Beds 



Limited Edition Agave
Daarnaast heeft Ecolife Beds nu een Limited Edition Agave model beschikbaar, compleet met dekbed, kussens, matrasbeschermer, hoeslaken en dekbedovertrek. Alles volledig van 100% bamboe. Het bed is uitgevoerd in een speciale stof om de Limited Edition extra uitstraling te geven. Voorzien van massief eiken poten en een hoofdbord wat aan twee kanten toepasbaar is (één kant vlak en de andere kant een luxe uitstraling voorzien van buttons). Dit geeft het bed een eigentijdse uitstraling.

Eigen fabriek
Alle bedden worden in een eigen fabriek in Valskog gemaakt. Zij gebruiken uitsluitend natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen, zoals: biologische bamboe, sisal van de agaveplant, biologisch katoen, vlas en Zweedse dennenhout.

Deze materialen zijn gekozen om een comfortabele, koele slaap te bieden. Agave staat bekend als een sterke en goed ventilerende vezel. Bamboe is antibacterieel en hypoallergeen. Dit verkleint de kans op huisstofmijt en zorgt voor een aangename temperatuur tijdens de slaap.

Ecolife Store Amsterdam
Tevens is er sinds deze week een nieuwe Ecolife Store geopend. Naast Ecollife Store Heemstede is er nu een tweede Store geopend in Amsterdam bij Oost Slaapcomfort.

Meer informatie:
Ecolife Beds
www.ecolifebeds.nl

Publicatiedatum: