Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voorraad Hollands Hout bij Plancker

Afgelopen week hebben ze bij Plancker diverse soorten Hollands Hout in hun magazijn mogen ontvangen. Drie soorten worden nog eens extra onder de aandacht gebracht door het bedrijf uit Gorinchem: Douglas Robuust, Eiken Robuust Geschaafd en Eiken Robuust Geschaafd (25mm) met Boomstamzijde.



Douglas Robuust Geschaafd (50mm)
Een van deze soorten is Douglas Robuust Geschaafd. "
Samen met Staatsbosbeheer hebben wij de beste stammen geselecteerd. Vervolgens zijn deze stammen verzaagd tot platen met een dikte van 52mm. Ons Douglas Robuust kan op vele diverse manieren toegepast worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafelbladen en unieke meubels", aldus Plancker.



Eiken Robuust Geschaafd (58mm)
Naast het Douglas Robuust Geschaafd heeft Plancker ook nieuwe aanvoer Eiken Robuust Geschaafd mogen ontvangen. "Ook deze prachtige stammen hebben we samen met Staatsbosbeheer uitgezocht en vervolgens laten zagen tot bladen met een dikte van 58mm."

Eiken Robuust Geschaafd (25mm) met Boomstamzijde
De laatste houtsoort is terug van weggeweest. Het heeft een tijdje op zich laten wachten, maar sinds vorige week is het Eiken Robuust Geschaafd 25mm met Boomstamzijde weer op voorraad. "De warme, landelijke uitstraling maakt het eiken een graag geziene gast in zowel interieur als buitenruimte. De planken zijn uitermate geschikt als wandplank en kastplank", besluit Plancker.



Meer informatie:
Plancker
Avelingen-West 41-43
4202 MS Gorinchem
0184 - 234 810
info@plancker.nl
www.plancker.nl

Publicatiedatum: