Bas van Dongen van HSM over M.O.W.:

''Mooie orders kunnen schrijven en veel aanvragen van nieuwe klanten binnengekregen''

De MOW beurs in Bad Salzuflen (Duitsland) zit er al weer even op. De beurs noteerde tijdens de afgelopen editie een record aan exposanten en bezoekers. Bas van Dongen, van groothandel Henk Schram Meubelen (HSM), blikt tevreden terug op de meubelbeurs. 

Meer bezoekers dan verwacht, meer internationale klanten dan verwacht, meer beslissingen dan verwacht - volgens de MOW organisatie werd beurs 2022 op donderdag 22 september afgesloten met een positief resultaat. ''Ook wij merkten dat het na de rustige zomerperiode gelukkig weer wat aantrekt,'' vertelt Bas van Dongen. ''We hebben mooie orders geschreven op de beurs en veel aanvragen binnengekregen van nieuwe klanten. De kwaliteit van de bezoekers was ook goed, dus overall hebben we een prima beurs gehad.''

HSM heeft van de stand op de MOW goed gebruik gemaakt om foto's te maken en een virtuele showroom aan hun klanten te bieden. ''Leuk weetje is dat onze stand in Bad Salzuflen nog het hele jaar bezocht kan worden. Onze vertegenwoordigers ontvangen klanten die in de buurt zijn graag op onze mooie stand.''

De stand staat vol met producten uit de nieuwe collectie van HSM. ''Een echte blikvanger bij binnenkomst is het eiland vol met rotan en teak producten. De producten uit deze serie sluiten perfect aan bij de huidige trend van natuurlijke kleuren en materialen in het interieur. We merkten dan ook dat deze erg populair waren op de beurs!’'.

Voor de klanten die niet in de gelegenheid zijn om de stand met de nieuwe collectie te bezoeken, heeft HSM een virtuele tour gemaakt. Deze is hier te zien.

Meer informatie:
HSM
www.henkschram.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.