Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Succes voor BerryAlloc Nederland: van beurzen tot extra collega’s

BerryAlloc Nederland laat weten dat het goed gaat. Begin september onthaalde de vloerfabrikant leads en partnercontacten op de vakbeurs Interieur Collectie Dagen (InCoDa). De vernieuwde collectie werd naar eigen zeggen goed onthaald: van High Pressure Floors en laminaat tot vinylplanken en -tegels met DreamClick-systeem. Van 4 t/m 9 oktober 2022 krijgen ook consumenten deze vloeroplossingen te zien, op de vt wonen&design beurs. Nog nieuw te zien bij BerryAlloc, zijn Gunther Dekie en Wim van den Heuvel: twee collega’s die het Nederlandse team versterken.


Chateau Gyant Dark Brown Herringbone.

InCoDa met succes afgerond
Van 11 t/m 13 september 2022 stond BerryAlloc op de vakbeurs InCoDa. Naast bekende partners, ontving de vloerspecialist nieuwe leads op haar stand. Het was volgens het bedrijf een succesvolle beurs, waarover Wonen360 eerder het volgende schrijft: “Ik zie veel meer jongeren dan vijf jaar geleden. Dat maakt InCoDa fris en fruitig. Je merkt dat iedereen open staat voor nieuwe dingen", aldus salesmanager Arie Rikkink van Tété Total-Flooring.

vt wonen&design beurs
Over noviteiten op de vloerenmarkt gesproken: die zijn ook te zien op de vt wonen&design beurs voor consumenten, van 4 t/m 9 oktober 2022 in EXPO Greater Amsterdam. Tussen de 25.000 m2 wooninspiratie, vind je BerryAlloc op stand 2760. Haar team van vloerspecialisten ontvangt er bezoekers met advies en kortingvouchers. Bezoekers ontdekken er onder meer deze nieuwigheden:

  • High pressure floors: sterke vloeren, met vernieuwde collecties van Original, Grand Avenue en Grand Majestic.
  • Laminaat: van de visgraat-laminaatcollectie Chateau tot de 100% waterbestendige Ocean+ collectie.
  • Vinylplanken en -tegels: met het DreamClick-systeem voor een snelle en makkelijke installatie, beschikbaar op de stilste vloercollectie Pure
  • Floorfit: een nieuwe online tool waarmee je eender welke BerryAlloc-vloer snel visualiseert in je eigen ruimte

Twee nieuwe teamleden bij BerryAlloc Nederland
Het Nederlandse team verwelkomt twee nieuwe mensen: Gunther Dekie en Wim van den Heuvel. Gunther zal de Nederlandse partners ondersteunen als Customer Service Employee. Wim vervangt Iris Teurlinx als Sales Representative voor de regio’s Zuid-Oost Nederland.

Het Nederlandse team ambieert de landelijke dekking nog verder uit te breiden naar minstens vijfentwintig brand corners met haar dealernetwerk. Naast de twee nieuwe leden, bestaat dat team momenteel uit Yvonne Brok (Country Manager) en Heleen Manussen (Accountmanager Noord – West Nederland). Collega Hans Van Kralingen (Key Accountmanager) revalideert nog steeds van een intense Corona-besmetting: "Hij is gelukkig aan de beterhand, wat fantastisch nieuws is", aldus BerryAlloc.

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com

Publicatiedatum: