Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichter Toine van de Ven van jubilerende Capi Europe bedankt zijn mama

Het is inmiddels 25 jaar geleden (op 1 oktober 1997) dat Capi Europe opgericht werd. Wat voor managing director Toine van de Ven tegelijkertijd 25 jaar ondernemen betekent.


Toine van de Ven, managing director bij Capi Europe.

"25 jaar met talloze collecties (waarvan er veel gelukt en mislukt zijn), vele verhuizingen, dé naamswijziging naar Capi Europe, reshoring en nu zelfs een 100% gerecyclede collectie met visnetten", begint Toine op social media.

"Wie had ooit gedacht dat het sjouwen van betonnen beelden zou leiden tot de mooie potten met die iconische oranje binnenkant.
Waar 25 jaar geleden de focus lag op zo goedkoop mogelijk cement verkrijgen, zijn we nu op weg naar alleen nog maar duurzame producten. Die eerste 25 jaren waren een mooi begin… maar ik ga nog even door!"

Teven wil Toine iedereen bedanken die hem geholpen heeft bij zijn reis: "Eén persoon in het bijzonder en dat is mijn moeder die -helaas- alleen het eerste deel van deze reis heeft meegemaakt. Ze was wel de eerste die in mij geloofde. Ze leende me 20.000 gulden door een 2e hypotheek op haar huis te nemen. Daar denk ik nog vaak aan. Bedankt mama!"

Meer informatie:
Capi Europe
www.capi-europe.com

Publicatiedatum: