'Openingsfeest van 6 tot en met 9 oktober'

Goossens Breda krijgt complete upgrade

De Goossens inspiration store in Breda is compleet vernieuwd. Dat betekent dat bezoekers er nog meer woon- en slaapinspiratie ontdekken om woongeluk te realiseren. Bezoekers vinden er alles voor hun woon-, eet- en slaapkamer. Om dit te vieren is er een openingsfeest van 6 tot en met 9 oktober.

''Wie de winkel binnentreedt, bemerkt direct de veranderingen in de store,'' aldus Goossens Breda. ''Met interieuritems, nieuwe kleuren, prachtig gestylde settings en een trendkamer wacht men een inspirerende woonwereld. Klanten kunnen hier zelf het comfort, kwaliteit, rijke materialen en kleuren ondervinden. Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten. Evenals stijlvolle lampen, trendy vloerkleden en catchy woonaccessoires.''

Op de tweede verdieping, bereikbaar via de roltrap, wordt men ondergedompeld in de slaapwereld. En in de verschillende studio’s kunnen klanten hun favoriete items zelf op maat laten maken. ''In deze vernieuwde store kunnen we onze klanten nog beter een ‘eindelijk thuis’ gevoel laten ervaren. En tonen we hen op weergaloze wijze onze interieuritems die je voor de beste prijs scoort. Ook ontdekken zij hier alle op maat-mogelijkheden én onze uitgebreide services”, aldus filiaalmanager Roy van den Berg.

Goossens stoffencollectie
Onlangs lanceerde Goossens haar eigen stoffencollectie met meer dan 1600 kleurstalen. Dat betekent dat men, naast de voorraaditems die snel geleverd worden, voor bijna alle Goossens banken en stoelen hun favoriete materiaal en kleur kunnen kiezen. ''Hiermee wordt iedere woonwens vervuld en gaat het familiebedrijf geen woonuitdaging uit de weg.''

Daarnaast wordt er ook persoonlijk interieuradvies in de winkel aangeboden, waar een persoonlijk 2D of 3D interieur gemaakt wordt.

Meer informatie:
Goossens Breda
www.goossens.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.