fonQ start samenwerking Grote Huisverbouwing

Online woonspecialist fonQ start in oktober met een nieuwe samenwerking met tv-programma De Grote Huisverbouwing. fonQ is hoofdsponsor en zodoende zijn alle make-overs ingericht met de producten van de webwinkel in Home & Living. In het nieuwe seizoen van De Grote Huisverbouwing gaan topstyliste Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers samen op pad om mensen te verrassen met de make-over van hun huis. Van hal tot slaapkamer en van badkamer tot woonkamer, alles wordt aangepakt in dit seizoen. Alle kamers worden ingericht met meubels en accessoires van fonQ.

In deze eerste aflevering bezoeken ze Janine, Jochem en hun kids in het Utrechtse Maarssen. Ze vormen een samengesteld gezin en kunnen in hun huis wel wat hulp gebruiken, want nu is het een bonte verzameling van spullen. Als de wensen zijn besproken gaat de familie op vakantie en zet het klusteam onder aanvoering van De Klussenier Remon Grit het hele huis op zijn kop. Bij terugkomst wordt het gezin compleet verrast met rust en warmte in huis.

De eerste aflevering van De Grote Huisverbouwing is te zien op zondag 2 oktober a.s. om 17:00 uur bij SBS6.

Meer informatie:
fonQ
www.fonq.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.