Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BORA lanceert kookboek in samenwerking met vier 'culinaire grootheden'

Ter gelegenheid van de nieuwe BORA X BO stoomoven lanceert BORA een kookboek. In samenwerking met de vier culinaire grootheden Johann Lafer, Eckart Witzigmann, Cornelius Speinle en Andreas Senn ontstond 'Sterrengerechten uit de stoomoven' met 86 recepten waarmee je topgerechten in huis haalt.



Professionele flexoven voor thuis
De BORA X BO combineert een oven, stoomoven en afzuigkap met geïntegreerde reinigingsfunctie, waarmee je professionele technologie in huis haalt. De combinatie van professioneel premium design, innovatieve functies en een eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. Dat topkoks ook veel plezier beleven aan de nieuwe stoomoven blijkt uit het nieuwe kookboek 'Sterrengerechten uit de stoomoven'.



Vier topchefs
Niemand minder dan vier grote namen werkten mee aan het nieuwe kookboek. Johann Lafer en Eckart Witzigmann creëerden voor de BORA X BO een nieuwe versie van hun klassiekers. Cornelius Speinle en Andreas Senn bieden met hun creatieve ideeën een interessant tegenwicht van de klassiekers. Samen ontwikkelden ze 86 afwisselende recepten. Gebraden hertenvlees met aardappelknoedels, een mousse van zwarte rijst met wortelragout en frisse mangogranita, vanille-ijs op chocoladecake met zwartebessenchips, een carpaccio van octopus met auberginetartaar en een pesto van citroenverbena – in dit kookboek worden veronderstelde tegenstellingen met elkaar gecombineerd. Het resultaat: haute cuisine en alledaagse recepten. Uitgebreid en heel bijzonder of eenvoudig en ongecompliceerd: voor elke smaak vind je hier het juiste gerecht.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com

Publicatiedatum: