Jan Dossche, president van vloerenfabrikant USFloors International:

"Ik voel ik me zeer vereerd dat onze COREtec-vloeren nu ook in Hotel Van der Valk liggen"

"Als producent van meerlaagse en watervaste rigid vloeren voel ik me zeer vereerd dat onze producten nu ook in het Van der Valk Hotel Beveren liggen", vertelt Jan Dossche, president van vloerenfabrikant USFloors International. "Voor hotels en andere druk bezochte gelegenheden is COREtec® een ideale vloer, want makkelijk in onderhoud. Daarnaast is hij snel en makkelijk te leggen, maar bovenal geluidsarm en slijtvast. Vloerbedekkingen hebben in horecagelegenheden heel wat te verduren, maar op een COREtec-vloer zie je daar niets van terug", weet hij uit ervaring.


De medialunch in volle gang, met v.l.n.r. Edouard Dossche, Philiep Caryn, Leo Elenbaas, Jan Dossche, Kris De Rydt, Hans Declercq, Tim van der Valk, Pieter-Jan Vansteenlandt en Stephanie Demasure.

Op uitnodiging van Dossche werd op 29 september jl. een medialunch georganiseerd voor vakmedia in de Benelux in restaurant NEST van Van der Valk in Beveren. Tim van der Valk en Pauline Peeters waren gastheer en -vrouw en COREtec was naast Jan Dossche vertegenwoordigd door Edouard Dossche (Sales België) en Hans Declercq (van COREtec distributeur YEPP uit Turnhout). En uiteraard was Kris De Rydt van Topfloor, die de COREtec vloeren leverde en plaatste, ook van de partij. "Want enthousiaste verkooppunten zijn de beste ambassadeurs", aldus Jan Dossche.Tim van der Valk (34) is de vierde generatie Van der Valk. De familie runt meer dan 100 hotels in Nederland en Vlaanderen. "In Beveren zijn mijn grootouders ooit zelf begonnen", vertelt hij. Samen met zijn echtgenote Pauline zwaait hij de scepter over Hotel Beveren.COREtec heeft in het opvallende complex van Van der Valk, dat als een van de weinige niet aan een snelweg ligt, verschillende vloeren geplaatst. Deze zijn te vinden in de:
*  Wellness suite (nieuwbouw) – daar ligt nu een COREtec® Naturals Forest op de vloer;
*  Panorama suite (nieuwbouw) – COREtec® Naturals Forest;
*  Lagoon suite (renovatie) – COREtec® Naturals Lumber.


Een kijkje in suite Lagoon, waar bezoekers niets te kort komen. Deze moderne suite is van alle gemakken voorzien. Zelfs een open badkamer met tweepersoons bubbelbad. En dan is een waterdichte COREtec-vloer ideaal. Ook slijtvast, dat is zeker nodig omdat deze kamer 95% van het jaar is bezet. "Het is van de 203 hotelkamers die we hebben de meest geboekte", verklaart Tim.


De Welness-suite is het meeste luxueuze verblijf in Hotel Beveren. Deze kamer alleen al is 96 m2 groot. In dit romantische verblijf ligt een COREtec® Naturals Forest op de vloer.


Daarnaast werd de onlangs gelanceerde vloer COREtec XL END geplaatst in het nieuwgebouwde restaurant Jardin (360 m2). "Dit is een pop up-restaurant in een tent dat een heus chalet-gevoel geeft. Het gaat hier vooral om de beleving.
De vloerdelen zijn gelegd op cassettevloeren. Daar passen de XL-vloeren van COREtec gezien hun lengte prima op. Het is een tijdelijke constructie, een grill restaurant-concept. In de zomer zijn we alle dagen open voor het publiek, de rest van het jaar van woensdag t/m zondag. Elke zondag kan men hier ook ontbijten", besluit Tim. 

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com 

Topfloor
www.topfloor.be 

Van der Valk Hotel Restaurant Beveren
www.hotelbeveren.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven