'Oer-Hollandse 3d geprinte tulp symbool voor realisatie van circulaire economie'

De grondstof van het ene meubel is de grondstof voor het andere meubel. De circulaire plantenpotten in de vorm van een dichte, half open en open tulp worden 3D geprint met een robot vanuit gerecyclede thermoplasten. Een thermoplast is een materiaal van kunststof dat bij verhitting zacht wordt. Een voordeel van thermoplastisch materiaal is de mogelijkheid tot hergebruik in verschillende toepassingen. Door het opnieuw versnipperen en verhitten kan het materiaal in andere gewenste vormen worden gebracht. Zo kan een plantenpot veranderen in een tafelblad, opbergplank of gewoon weer in een andere circulaire plantenpot.

'Laat zien waar je van gemaakt bent en maak de circulaire economie samen met TRIBOO EU zichtbaar op het kantoor met de circulaire 3D geprinte NeverEnding tulpen. Door het plaatsen van deze circulaire producten gemaakt van afval, worden er minder nieuwe grondstoffen gebruikt en verlaag je de CO2 footprint van je bedrijfsvoering', aldus Marc van der Heijden van Triboo (NeverEnding Furniture).

Meer informatie:
Triboo
www.triboo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.