hansgrohe RainTunes: 7 voorgeprogrammeerde douche scenario's

Langverwachte lancering op Belgische markt

hansgrohe heeft de langverwachte lancering gedaan van de  RainTunes: deze zeven voorgeprogrammeerde douche scenario's geven de gebruiker de gewenste douchervaring. 

Via zeven voorgeprogrammeerde douchescenario’s – ‘Good Morning’, ‘Revitalization’, ‘Vitality’, ‘Relaxation’, ‘Beauty’, ‘Nature’ en ‘Good Night’ – kiest de gebruiker via zijn smartphone de gewenste douche-ervaring. Om de dag goed te beginnen, te genieten van een wellnessmomentje, te ontspannen na een intensieve work-out of om de dag relax af te sluiten. De douchescenario’s werden in nauwe samenwerking met experts uit verschillende domeinen, waaronder dermatologen, sportdokters, fysiotherapeuten en aromatherapeuten, ontwikkeld.

De speciaal voor RainTunes gecomponeerde akoestische klankwerelden vormen een harmonieuze symbiose met de waterchoreografieën. De specifiek voor RainTunes ontworpen geuren uit de hansgrohe RainScent-geurlijn versterken het totaaleffect van de scenario’s. Bij elk doucheprogramma worden verder speciaal samengestelde fotoreeksen op een videoscherm weergegeven en leds creëren een bijpassend Ambilight, dat de hele badkamer in sfeervol licht onderdompelt.

Next level bediening
Hansgrohe luidt een nieuw douchetijdperk in, niet alleen dankzij de multisensorische scenario's, maar ook dankzij de douchebediening via de hansgrohe home-app. Deze maakt verbinding met de RainTunes-douche via het wifi-netwerk in huis. Het geselecteerde douchescenario wordt met een tik op de app naar de douche gestuurd en vervolgens via de afspeelknop geactiveerd.

Via de RainButtons, losse bedieningsknoppen die vrij in de douche geplaatst worden, bedient men de straalsoorten, de hoeveelheid water, de temperatuur en de duurtijd van de douche. Via bluetooth worden de gekozen instellingen doorgegeven aan de centrale watereenheid achter de wand. Op deze manier is de bediening gescheiden van de mengkraan.

Met de RainPad-touchscreen daarentegen wordt de douche bediend via een vast geïnstalleerd centraal bedieningspaneel. De RainPad ontvangt de verschillende douchescenario’s ook via de hansgrohe home-app. Het is uiteraard ook mogelijk om de temperatuur, de hoeveelheid water en de sproeimodus op elk moment te wijzigen.

Zowel de RainButtons als de RainPad werden, onder meer omwille van hun minimalistische vorm en functie, reeds bekroond met een iF Design Award.

Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.