Novy presenteert design dampkap

Op de door Two cents georganiseerde Gallery Days, die plaatsvonden op 22 september 2022, presenteerde Novy twee producten. De in België geproduceerde Novy Panorama 120 is het nieuwe vlaggenschip onder de Novy dampkappen. De Novy Pendant is een stijlvolle design hanglamp, die dankzij de standaard Gesture Control verlichting ideaal geschikt is voor gebruik in de keuken. 

Novy Panorama 120: perfect geïntegreerd in de kookplaat 
De Novy Panorama 120 maakt bij de eerste aanblik meteen indruk door zijn discreet en elegant design. De dampkap is alleen zichtbaar wanneer hij actief wordt gebruikt. Hij is perfect geïntegreerd in het ruime kookoppervlak van 120 cm, zonder zichtbare opening in de kookplaat. Bij gebruik van de dampkap komt de semi-transparante, verticale toren exact tot de gewenste hoogte omhoog. Zo is er minder energie nodig en is de dampkap meteen ook stiller, wat in de keuken voor een aangenaam gevoel van rust zorgt. ​ 

Rustgevende ruimte 
Van het meest eenvoudige gerecht tot een feestelijk menu, met vier of zelfs vijf grote kookzones is er altijd plaats genoeg om ontspannen te koken. In de kast blijft bovendien plaats voor lades tot 40 cm diep, zodat er altijd voldoende opbergruimte beschikbaar is. Voor wie het groots ziet, kunnen de verschillende zones van de inductiekookplaat aan elkaar worden gekoppeld. Ideaal voor een grillplaat of grote stoofpot. 

Gebruiksgemak centraal 
De Novy Panorama 120 kan eenvoudig met de Novy Connect app worden verbonden. Wie dat wil, kan in een handomdraai de instellingen aanpassen naar eigen wens. Bovendien krijg je ook een handige reminder als het tijd is voor onderhoud van de vetfilter of koolstoffilter. Via een directe link met de webshop kan je onmiddellijk de juiste filters aankopen. Gebruiksgemak, efficiëntie, kwaliteit en design, de Novy Panorama 120 combineert alle typische Novy eigenschappen in één innovatief product. 

Novy Pendant met gesture control  
Novy hecht een steeds groter belang aan verlichting. Ook op dit vlak ligt de focus telkens op elegant ontwerp en kwaliteit. Dankzij de recente overname van de Nederlandse designspecialist Jansen & De Bont, werd onder meer de Pendant toegevoegd aan het gamma.

De Pendant is een stijlvolle design hanglamp, verkrijgbaar in lengtes van 90 tot 300 cm. Opvallend is de standaard uitrusting met Gesture Control bediening. Dankzij deze technologie heb je geen schakelaar, app of afstandsbediening meer nodig. Met een eenvoudige handbeweging kan je het licht dimmen of versterken. Bijzonder handig uiteraard voor wie in de keuken aan de slag is en vuile handen heeft. 

Meer informatie;
Novy
www.novy.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.