Door LEOXX

Buro de Pijp 'aangekleed' in Schots ruitjes design in een hip jasje

Buro de Pijp is een inspirerende en relaxte coworking space midden in De Pijp in Amsterdam. Je kunt er diverse soorten werk- en vergaderplekken huren, ingericht in ontspannen huiskamerstijl. De plekken zijn aangekleed met stijlvolle designitems en veel planten en bloemen voor een prettige werkomgeving. Een serie custommade vloerkleden en lopers verbindt de diverse plekken met elkaar en zorgt voor een uniform geheel.

Aan de basis van het ontwerp ligt de gedachte dat mensen optimaal werken in een omgeving vol inspiratie, met veel bloemen en planten en met een fijne sfeer die dicht bij het thuisgevoel ligt. In de open, lichte ruimte is veel daglicht wat samen met het vele groen zorgt voor een prettige werkomgeving. De diverse werkplekken kenmerken zich door een ontspannen huiskamerstijl, ingericht met mooie designitems. Het boeken van de werkplekken bij Buro de Pijp gaat volgens een laagdrempelig concept. Je zit niet vast aan een (maandelijks) abonnement, maar kunt al een werkplek huren vanaf een uur per dag. Dit varieert van individuele focuswerkplekken, relaxte loungeplekken en vergadertafels tot video & phone booths waar je ongestoord kunt zoomen en bellen.

Schotse ruit
De (design)werkplekken zijn aangekleed met custommade vloerkleden en lopers in lichte energieke kleuren, gerealiseerd door het custom printlabel Prints van Oranje. Het design, ontworpen door MüllerVanTol, is geïnspireerd op de Schotse ruit, maar dan hipper. De afzonderlijke kleden en lopers sluiten prachtig op elkaar aan en vormen samen een matchend geheel. Toch is ieder kleed weer anders door een variatie op het ontwerp en de kleuren. De karpetten en lopers zijn uitgevoerd in een gesneden pool, in de hoogwaardige en projectgeschikte Explain-kwaliteit.

Meer informatie:
LEOXX
www.leoxx.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.