Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opbouw 30e vt wonen&design beurs gestart

Na twee jaar afwezigheid opent de 'grootste en meest complete woonbeurs van Nederland' volgende week van 4 t/m 9 oktober voor de dertigste keer haar deuren. De opbouw is vandaag, 29 september van start gegaan. Met EXPO Greater Amsterdam als nieuw (t)huis biedt de vt wonen&design beurs met 25.000 m2 de nodige wonen&design inspiratie van meer dan 200 woonmerken en -experts. 

Al 30 jaar voorziet vt wonen&design beurs tijdens oktober Woonmaand woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met alle deelnemende woonexpert merken die hun nieuwste collecties, woonnieuws, handige tips, innovaties en nieuwste woontrends tonen. Traditiegetrouw presenteren de woonmagazines vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home hun woonstijlen in eigen trendhuizen. 

Programmering
Naast veel wonen&design inspiratie en -noviteiten biedt de beurs dagelijks ook 1op1 styling advies van professionele stylisten en architecten, zijn er thema tours, waaronder de Duurzaam Wonen Route voor de duurzame keuzes voor woonwensen en zijn er interessante Talks bij te wonen in het Woontheater. 

Duurzaamheid
Om meer aandacht te vragen voor alle klimaatvriendelijke woonoplossingen die er zijn, hebben de The Substitute en vt wonen&design beurs de handen ineen geslagen. Naast de door The Substitute in het leven geroepen duurzame woonroute op de beurs, zijn er lezingen en styling advies over het duurzaam inrichtingen van huizen. Op vrijdagavond 7 oktober vindt voor het eerst ook de uitreiking van de Duurzaam Wonen Awards plaats. 

Feest 
De 30e editie zorgt ervoor dat het dit jaar elke dag extra feest is. Met onder andere de stoelendans waar bezoekers drie keer per dag kans maken op een Vitra-stoel en een Woonloterij waar bezoekers woonproducten kunnen winnen. 

Praktisch
vt wonen&design beurs
Datum: 4 tot en met 9 oktober
Openingstijden: Dagelijks van 10.00-17.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00-21.00 uur
Locatie: Expo Greater Amsterdam, Stelling 1 in Vijfhuizen
Meer informatie: www.vtwonenendesignbeurs.nl 

Publicatiedatum: