Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Little Greene steunt ook dit jaar Pink Ribbon tijdens de Borstkankermaand

Al vele jaren steunt Little Greene de Borstkankermaand in Groot-Brittannië. Sinds zeven jaar uit het Britse verf- en behangmerk ook haar steun in Nederland. Dit doet Little Greene door gedurende de hele maand oktober een deel van de Nederlandse verkoopopbrengsten van verfblikken en behangrollen te doneren. Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het ingezamelde bedrag aan Pink Ribbon geschonken.

Little Greene steunt ook dit jaar Pink Ribbon tijdens de Borstkankermaand. Little Greene heeft wederom toegezegd € 0,50 van elk verkocht verfblik én elke verkochte behangrol aan Pink Ribbon te doneren. Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die geheel oktober 2022 worden verkocht via de Little Greene-dealers in Nederland en via www.littlegreene.nl. In de maand oktober helpen klanten van Little Greene dus actief mee om onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan te steunen.

Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort bij vrouwen. In 2021 waren er in Nederland ongeveer 18.000 borstkankerdiagnoses. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Door geld op te halen worden projecten en onderzoek gefinancierd om borstkanker te voorkomen en om borstkanker beter te kunnen behandelen. Daarnaast wordt ook de nazorg niet vergeten. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er jaarlijks toch nog meer dan 3.000 mensen aan deze ziekte. Onderzoek is daarom nog steeds hard nodig.

Ruth Mottershead, Creative Director Little Greene: “We vinden het heel belangrijk om de Borstkankermaand oktober te supporten. Pink Ribbon doet uitzonderlijk werk om geld in te zamelen voor noodzakelijk borstkankeronderzoek en de nazorg van borstkankerpatiënten. We vinden het daarom een eer om deze essentiële liefdadigheidsinstelling te steunen. Met de geweldige inzet van onze dealers en klanten ben ik ervan overtuigd dat we ook dit jaar weer een mooi bedrag aan Pink Ribbon kunnen doneren.”

Indira Balgobind, Brandmanager Pink Ribbon: “We zijn ontzettend blij dat Little Greene ons ook dit jaar weer steunt. Want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dankzij jullie actie kunnen we meer borstkankeronderzoek financieren. En dragen jullie bij aan projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. En kunnen we er alles aan doen om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.”

Meer informatie:
Little Greene
www.littlegreene.nl
www.pinkribbon.nl

Publicatiedatum: