'MeisterDesign. rigid is stille, ongecompliceerde vloerbedekking voor woon- en badkamers'

Vloerbedekkingen spelen een uiterst belangrijke rol in het interieurontwerp - omdat ze letterlijk veel ruimte innemen! Naast bekende vloersoorten als parket en laminaat zijn er altijd innovaties - zoals de moderne zogenaamde "rigid" vloeren, die gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk te leggen en tegelijkertijd robuust zijn. Ze imponeren ook met hun moderne en natuurlijke decors. Dat meldt Meisterwerke in een persbericht.

'De innovatieve designvloer MeisterDesign. rigid is een vertegenwoordiger van de rigide vloeren, die vernoemd zijn naar hun stevige en stabiele "rigid core" tussenlaag. Het is de absoluut ongecompliceerde alleskunner: Het is eenvoudig en stevig zwevend te leggen, blijft ook onder invloed van warmte stabiel en is emissiearm. Hoogwaardige, authentiek gedrukte oppervlakken in moderne kleuren maken van de Rigid Core-vloeren van MEISTER een optische highlight voor iedere woning. Daarnaast is deze vloer met zijn geringe opbouwhoogte uitermate geschikt voor renovaties en net als alle andere MEISTER-vloeren, Made in Germany. De vloeroppervlakken beschikken over een bewezen antibacteriële werking. De hoogwaardige contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. rigid varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid betrouwbaar vermindert.'

Buitengewone oppervlakken
'
MeisterDesign. rigid RL 400 S (lange planken) en RB 400 S (grote tegels) zijn uiterst belastbare Rigid-varianten. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Zo is deze vloerbedekking belastbaar en stil tegelijk. Nog een voordeel: het hoog-waardige oppervlak met excimer-lak staat garant voor een bijzonder gelijkmatige, matte finish. Met hun lengte van ruim 1,80 m en decors zonder herhaling op de plank, vormen de vloeren uit de collectie RL 400 S een absoluut uitzonderlijk product!

Extra laag voor bijzondere geluidsisolatie
De compacte planken uit collectie RD 300 S zijn dankzij hun speciale dragerplaat van rigide polymeer bijzonder vormstabiel. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating maakt de vloer uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken.

"Indoor Air Comfort GOLD" voor kamers met gezonde lucht
Alle MeisterDesign. rigid-vloeren zijn vrij van ftalaten, Made in Germany, en beschikken over het keurmerk "Indoor Air Comfort GOLD". Het Indoor Air Comfort GOLD-keurmerk duidt op bijzonder emissiearme producten. Een hoge emissie van formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOC's) kan tot onaangename geurtjes en irritatie aan de ogen, luchtwegen en huid leiden. Het keurmerk waarborgt een lage emissie van VOC's en naleving van alle wettelijke en overige relevante, vrijwillige vereisten voor de betreffende productgroep.

Eenvoudig en snel te leggen!
Dankzij een stevig kliksysteem kunnen de vloeren gemakkelijk zwevend worden gelegd. Ook is het mogelijk de vloer bijvoorbeeld op tegels te leggen – waarbij de oude ondergrond absoluut niet doordrukt. In tegenstelling tot parket hebt u hierbij geen zaag nodig, maar kunt u de planken simpelweg op maat snijden met een stanleymes. Dit vermindert geluid en vuil op de bouwplaats! Alle Rigid vloeren zijn watervast en kunnen dus ook in de badkamer gelegd worden.

Meer informatie:
Meisterwerke
www.meister.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.