Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe hoofdontwerper voor RUF|Betten

RUF|Betten heeft een nieuwe hoofdontwerper aangesteld: Philipp Drexler. Hij is verantwoordelijk voor het design van de bedden van de fabrikant. Tevens verzorgt hij de uitstraling van de stands op beurzen. Philipp volgt Sylvia Himmel op, die tien jaar lang het gezicht was van de producten en het interieurdesign van RUF|Betten.



Na acht jaar productontwikkeling en projectmanagement in de projectmeubelindustrie, is Philipp Drexler (37) aangesteld om de trends, vormen, kleuren en materialen van RUF|Betten een modern gezicht te geven.

"We zijn verheugd dat we een bewezen expert hebben aangesteld op het gebied van het ontwerpen van onze slaapoplossingen, interieurontwerpen en stoffencollecties. Tegelijkertijd beheert hij de planning en vormgeving van de RUF|Betten-presentatie voor nationale en internationale meubelzaken en beursoptredens", laat de directie weten.

Philipp Drexler studeerde productdesign aan de University of Design in Karlsruhe en ontwikkelde en implementeerde vervolgens tal van producten en innovaties bij Brunner GmbH.

RUF|Betten produceert sinds 1926 met moderne technologie, creativiteit en vakmanschap in de vestiging van Rastatt in Baden-Württemberg gestoffeerde bedden en boxsprings.



Meer informatie:
RUF|Betten
www.ruf-betten.de

Publicatiedatum: