Winnaars Woonmall Publieks Award bekend

Geselecteerde studenten van het HMC deden bij Woonmall Alexandrium mee aan de wedstrijd voor de Woonmall Publieks Award - Young Designers. Er waren categorieën voor het beste meubelontwerp, beste interieurontwerp en voor het beste ontwerp bij de vakopleiding van HMC cursus & training. Inmiddels zijn de stemmen geteld en de winnaars bekend!


 
In de categorie meubelontwerp ging Jerke Sijbrandij er met de winst vandoor. Hij wist met het ontwerp van zijn kano ‘Prospector 16’ de meeste stemmen te krijgen. In de categorie interieurontwerp pakte Isa Heijne den Bak de winst. Zij presenteerde haar eindwerkstuk ‘Boutique Hotel’. Beide winnaars ontvangen een cheque van €250 voor hun prestatie.

Dit jaar was het ontwerp van studenten van de vakopleiding bij HMC cursus & training een nieuwe categorie. Hierbij won meubelstoffeerder Wilma Hertog met de stoel RE-CYCLED die zij volledig gestoffeerd had.
 
Lees hier meer over de wedstrijd, de winnaars en hun ontwerpen.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.