Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Een keuken is een gereedschap, geen decoratie'

De Vipp-keuken, een systeem dat bedoeld is om lang mee te gaan en voor dagelijks gebruik. Gemaakt om functionaliteit te combineren met Scandinavische allure.

De Vipp-keukens zijn modulair en ontworpen om levenslang mee te gaan. Er zijn twee collecties: de V1-keuken en de zeer recente V2-keuken.

De V1-keuken
Het eerste keukenontwerp van Vipp - de V1-keuken - werd in 2011 geïntroduceerd. Hoewel er in de loop der jaren verfijningen zijn aangebracht, blijft het basisontwerp in staal hetzelfde.

De V1-keuken is verkrijgbaar in vier verschillende modules: eiland-, eiland met zitplaatsen-, wand- en hoge module. Ingericht voor open koken, een klassieke werkplek tegen de muur of voor maximale opslag, elke module kan worden samengesteld uit maximaal 10 eenheden. De V1-keuken is verkrijgbaar in drie kleurvarianten met poedercoating, zwart, grijs en wit, met een werkblad van roestvrij staal.

"De Vipp-keukens zijn gebaseerd op alles wat we sinds de oprichting van Vipp in 1939 over metaalbewerking hebben geleerd. Een keuken is gereedschap, geen decoratie. Onze ambitie is om functionele principes en industriële esthetiek in de particuliere woning te brengen", aldus Kasper Egelund, CEO en 3e generatie eigenaar van Vipp.

De V2-keuken
Tien jaar na de lancering van de V1-keuken werd in 2021 het tweede keukensysteem van Vipp geïntroduceerd, de V2-keuken. De V2-keuken brengt een nieuw palet aan materialen aan boord: de fijnkorrelige Jura-kalksteen uit het Duitse Alpengebied en donker eikenhout, dat eveneens lokaal in Europa wordt gewonnen.

"Terwijl onze eerste keuken van staal een rauw en verfijnd industrieel ontwerp presenteerde, is de V2-keuken gemaakt van hout, steen, glas en metaal en voegt een nieuwe organische tactiliteit en materialiteit toe aan ons keukenontwerp", verklaart Kasper Egelund, CEO en 3e generatie eigenaar van Vipp.

De kastfronten van deze Vipp-keuken zijn verkrijgbaar in donker eiken, riet en geanodiseerd aluminium. Afgeronde aluminium profielen met rietdetails dienen als discrete, geïntegreerde lade- en kastgrepen.

Bron: Archiproducts

Publicatiedatum: