Bruynzeel present op vt wonen&design beurs

Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober neemt Bruynzeel Keukens weer deel aan de vt wonen&design beurs. Op standnummer 2.710 in de Expo Greater Amsterdam laten zij Nederlandse woonliefhebbers na lange tijd het merk Bruynzeel Keukens en de vernieuwde winkelformule weer ervaren op de beurs.

125 jaar Bruynzeel
Op 2 augustus 1897 opende Cornelis Bruynzeel de deuren van de eerste stoomtimmerfabriek in Nederland: De Arend in Rotterdam. Dit was de eerste stap richting Bruynzeel als keukenproducent vandaag de dag. Het jubileumjaar wordt groots gevierd, ook op de beurs. Hier wordt de allereerste functionele Bruynzeel keuken, ontworpen door Piet Zwart, als museumstuk gepresenteerd. De beurs is daarnaast ook de aftrap van een jubileumactie.

Het merk Bruynzeel Keukens
Op de vt wonen&design beurs toont Bruynzeel Keukens hoe zij het leven in en om de keuken zo makkelijk mogelijk maakt voor zoveel mogelijk mensen. Al 125 jaar staat gebruiksgemak centraal bij alles wat er geproduceerd wordt. Op de beurs laat Bruynzeel Keukens zien hoe zij hier vandaag de dag invulling aan geven.

Doorvertaling van de vernieuwde winkelformule
De keukenadviseurs van Bruynzeel Keukens staan klaar met slimme tips en persoonlijke adviezen op standnummer 2.710. De styling van de beursstand sluit helemaal aan op de recentelijk vernieuwde winkelformule. Hiermee creëert Bruynzeel Keukens ook op de beurs het ‘welkom thuis’ gevoel.

Meer informatie:
Bruynzeel Keukens
www.bruynzeelkeukens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.