Cristina Celestino genomineerd als ontwerper van het jaar 2022 bij Maison & Objet

Cristina Celestino is uitgeroepen tot ontwerper van het jaar 2022 bij Maison & Objet. Voor de gelegenheid creëerde zij het project Palais Exotique, een restaurant en bistro geïnspireerd op typisch Parijse cafés. "Het project is geboren uit een verlangen naar een tijdelijke onderdompeling in een andere werkelijkheid, waar de exotische schoonheid, de liefde voor decoratie, de passie voor kleuren en de drang om scenario's te creëren in verbinding met de natuur stipt aanwezig zijn", aldus Cristina Celestino.Bij elke editie benoemt Maison&Objet een ontwerper van het jaar en viert daarmee het werk van de meest opmerkelijke talenten op het gebied van internationaal design en decoratie. Na de eclectische architectuur van Franklin Azzi zal de editie van september 2022 het licht laten schijnen op de erudiete verfijning van architect en ontwerper Cristina Celestino, momenteel een van de grootste talenten van de Italiaanse designwereld. Deze discrete ontwerpster, die een uitgelezen en schitterende creatieve flair uitstraalt, zal de deuren van haar "Palais Exotique" openen.

Ze opent vensters op andere werelden en slaat bruggen tussen verleden en heden, waardoor het publiek een herinterpretatie krijgt van thema's als 'kijken', 'converseren' en 'delen' in het kader van een kooraanpak. Op deze basis wordt het decoratieve en architecturale project het middel om de zintuigen over te brengen.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.