Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De nieuwe Borgia kranen van F.lli Frattini omarmen minimalisme

Het minimalisme van een strak design komt tot uitdrukking in de BORGIA badkamer- en keukenkranen van F.lli Frattini, een complete collectie gemaakt van AISI 316L roestvrij staal.

Met meer dan 30 artikelen in de catalogus biedt BORGIA uitgebreide oplossingen voor de badkamersfeer, te beginnen met kranen voor bad, douche, bidet en 8 verschillende oplossingen voor de wastafel. Guido Bellucci en Francesco Mazzon van interieurontwerpstudio BMB Progetti vonden een vruchtbare bodem in het gebruik van roestvrij staal en de strengheid uitgedrukt door het minimalisme van de vormen is versterkt door een groot aantal producten dankzij het idee om twee soorten grepen aan te bieden voor hetzelfde lichaam.



Een zeer eenvoudig handvat - een cilinder met een zuivere snit die het een vlakke voorkant geeft - aangevuld met een even minimalistisch handvat met een rand aan de bovenkant van de cilinder om als ergonomische greep te dienen. Een letter B identificeert de eerste op een label met productcode, een letter A identificeert de tweede.

Voor de traditionele ééngreeps mengkraan kan men kiezen uit verschillende hoogtes: basic, medium en high overhead (hoogte cm 179, cm 251 en cm 321) en twee wastafelvarianten voor wandmontage: art. 89548 uitloop en bedieningshendel op één plaat of met afzonderlijke elementen; - art. 89547. Er is ook een statige en elegante vloerstaande variant - hoogte 1025 cm - en twee oplossingen met afstandsbediening die een aparte vermelding verdienen omdat ze de mogelijkheid bieden om te genieten van de essentie van de slanke vorm van de uitloop, door deze te scheiden van de hendel die het openen en sluiten van het water regelt, art. 89069B21.01.

De badkamerserie wordt aangevuld met badkranen, zowel voor wand-, vloer- als randmontage, met of zonder uitloop, alsmede 2-weg en 3-weg douchekranen. Ze zijn verkrijgbaar als losse elementen of op één plaat.

BORGIA past op een 25 mm patroon voor wastafels en bidets en zijn beluchter, die zorgt voor een zachte en beluchte straal, garandeert een waterverbruik van minder dan of gelijk aan 6 liter zoals gespecificeerd door de waterbonus.
Hij is verkrijgbaar in de traditionele grijze kleur van roestvrij staal en in geraffineerd geborsteld zwart of geborsteld roze.

BORGIA biedt ook twee extra speciale artikelen. Een belangrijke eengreepsmengkraan, compleet met handdouche en een praktische en functionele gevlochten slang van zwart nylon.
Een imposante en praktische douchekolom uitgerust met een tweeweg mengkraan, regendouchekop en handdouche is een ideale oplossing voor bij het zwembad, in spa's en in buitenomgevingen. 

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: