Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bestsellers Ethnicraft dit najaar in nieuw jasje

Dit najaar trekt het Belgische Ethnicraft de pracht van de herfst naar binnen: sombere, elegante kleuren, de natuurlijkheid van hout als showstopper en waterige zachte lijnen bij minimalistische accessoires. 

Hout als basis
De bestselling eettafel en stoelen uit de Bok-reeks waren eerder al beschikbaar in teak, zwart & natuurlijk eik. Daar wordt nu een chocoladebruine eikenhouten kleur aan toegevoegd. Een warme tint die de natuurlijke nerf van de eik benadrukt en een brede waaier stylingopties opent: door de neutraliteit combineert de nieuwe Bok-tafel goed met zowel de naturelle, bruine of zwarte Bok-eetkamerstoelen. Een tijdloos ensemble dat opvalt door z’n bijzonder en luchtig design.

Nachtblauw
De modulaire sofa N701 krijgt dit najaar een nieuwe kleur aangemeten: een mystiek en moody donkerblauw, of Graphite blauw. Door een technologisch geavanceerde platbinding laat de stof beweging en zo diepte toe in het oppervlak. Subtiele nuances die de luxueuze kenmerken van de N701 versterken. Deze allround klassieker is van de hand van Jacques Deneef en wordt vervaardigd met gerecycled katoen uit de mode-industrie.

Vernieuwend vakmanschap
De laatste nieuwkomer dit najaar is de veelzijdige houtsoort sycamore, of esdoornhout. Sycamore maakt een subtiele intrede met een reeks accessoires die door hun handgemaakte schoonheid evenwel aan impact niet mogen inboeten. Meester beeldhouwer Hartoyo ontwerpt de accessoires tot in de details, waarna elk massief stuk esdoornhout wordt geschaafd en geschuurd tot geometrische en organische vormen. De nieuwe collectie accessoires bestaat uit boekensteunen en houten schalen, maar het is vooral de Organic Sculpture die een viering is van de artisanale kunde van Hartoyo.

Meer informatie;
Ethnicraft
www.ethnicraft.com

Publicatiedatum: