Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de vier najaarstrends volgens Hornbach

Een fijne woonomgeving is nog nooit zo belangrijk geweest. Thuiswerken is niet meer weg te denken uit onze levens, en we brengen meer tijd binnenshuis door dan ooit. Extra belangrijk dus dat onze woning comfortabel, gezellig en inspirerend is. Om het maximale uit elke woonruimte te halen, presenteren HORNBACHs designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten twee keer per jaar de nieuwste woonwerelden. Dit najaar zijn het er vier, van knus en rustgevend tot krachtig en knallend.

Comfort Lounge
Echt hout tegen de wanden, zachte natuurlijke stoffen, subtiele retro-elementen: deze inrichting is de tegenpool van de stress van alledag en de digitalisering. De geur van nat hout inademen, kurk onder de voeten voelen, rust en geborgenheid stromen door je lijf. Waarnemen met de zintuigen, dat is het credo van Comfourt Lounge.

Deco Club
Met diepe, gedekte tinten en zachte, hoogwaardige materialen brengt deze woonwereld pure glamour tussen jouw vier muren. Glinsterende elementen, zoals lampen uit messing of gordijnen doorweven met fijne gouddraden, zorgen voor warmte en gezelligheid. Smaakvolle accenten maken je woning net dat cruciale beetje lichter. Deco Club is hét bewijs dat elegantie en donkere kleuren perfect samen kunnen.

Exotic Island
Bam! Het intense kleurenpalet en de tropische flair geven deze woonwereld zijn kracht. Kobalt-turkoois, felgroen, diepviolet, met palmbladeren daartussen: het grauwe alledaagse leven krijgt hier geen vierkante millimeter ruimte. Het leven is één groot avontuur, en met Exotic Island spat die overtuiging van je muren af!

Welcome Home
Warme, gedempte roodtinten, zachte tapijten, mild exotische accessoires: deze woonwereld valt op door zijn uitnodigende gezelligheid en de direct merkbare positieve energie. De geborgenheid stroomt uit elke hoek en duwt de drukke buitenwereld naar de achtergrond. Het feest begint zodra je jouw knusse huis binnenkomt.

Bron: Hornbach

Publicatiedatum: