Vij5 en Maarten Baptist presenteren nieuwe verticale variaties van 'Coatrack by the Meter'

Het in Eindhoven gevestigde merk Vij5 en ontwerper Maarten Baptist presenteren samen nieuwe verticale versies van de Coatrack by the Meter.

Deze verticale kapstokken zijn een aanvulling op het bestaande Coatrack by the Meter systeem, ontworpen door Maarten Baptist. ⁠Naast de bekende horizontale versie ontwierp hij een staande kapstok en een verticale versie voor aan de wand. Beide zijn ook erg geschikt voor kleinere (woon)ruimtes.

De vrijstaande kapstok heeft vier poten en haken van boven tot onder. Hierdoor kunnen zowel volwassenen als kinderen hun jas er eenvoudig aan ophangen. De wand kapstokken komen met een extra functie door de toevoeging van een spiegel en een klein plankje.

Vanzelfsprekend kunnen de nieuwe verticale wand kapstokken aangesloten worden op de horizontale variant door gebruik te maken van hoek- en koppelstukken. Alle kapstokken worden lokaal geproduceerd door middel van een buislaser.⁠ Deze methode creëert minimaal restafval bij de productie. De verticale variant is vooralsnog alleen beschikbaar in een zwarte poedercoating.

Meer informatie:
Vij5
www.vij5.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven