Lianne Bongers van Studio Lime interieurconcepten:

'Duurzame interieurs hoeven niet duur te zijn!'

Volgens Lianne Bongers van Studio Lime interieurconcepten - ontwerper van gezonde, duurzame interieurs - hoeven duurzame interieurs niet per se duur te zijn. In een blog geeft ze daarvan een aantal voorbeelden.

Studio Lime is Lianne Bongers, interieurontwerper gespecialiseerd in biophilic design. FOTO KARIN VERHOOG

'Hoe bijzonder is het als je opdrachtgever dezelfde missie heeft als jijzelf? Mensen laten connecten met de natuur is wat Natuurhuisje drijft. Ze brengen vraag en aanbod bij elkaar met huisjes die op de mooiste plekken in de natuur staan. In Nederland en in Europa. En dit gaat goed. Zo goed dat ze toe waren aan een flink groter kantoor in Breda. En zo kwamen ze bij Studio Lime terecht; voor een duurzame kantoor inrichting.

'Omdat ik het op dat moment ontzettend druk had heb ik Laura Vaessen van Moodo gevraagd om dit project samen met mij aan te vliegen. De vraag vanuit Natuurhuisje was of we een kantoorontwerp konden maken waarbij natuur en techniek elkaar ontmoeten. Waar een speelse sfeer hangt, die past bij hun jonge medewerkers. Én een duurzame insteek was ook een belangrijke voorwaarde; eentje waar we ons helemaal bij thuis voelden. Gaandeweg het ontwerpproces hebben we elkaar in dat streven zelfs steeds meer uitgedaagd. Tot het punt dat we eigenlijk samen besloten dat er geen, of in elk geval zo min mogelijk, nieuwe spullen aangekocht mochten worden. En dat werd een bijzonder en leerzaam traject!'

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.