'Rolf Benz KUMO is als zitten op een wolk'

Zitten, luieren, nestelen. "Kumo" is het Japanse woord voor wolk en deze naam symboliseert het programma: het uniek zachte zitgevoel ontstaat door de innovatieve constructie van de stoffering. Dat meldt Rolf Benz in een persbericht.

'Rolf Benz Kumo is een organische, modulaire bank voor de meest uiteenlopende indelingen. Zoals alle Rolf Benz zitmeubels is Kumo comfortabel, ambachtelijk verwerkt en heeft hij een zacht zitcomfort. Rolf Benz produceert en ontwikkelt volledig in het Zwarte Woud, voor iedereen die meer dan een statisch zitmeubel zoekt.

Royaal uitnodigend of puur zitcomfort, volledig zonder hoeken of randen. Met Rolf Benz Kumo heeft Beck Design het concept van het royale zitlandschap nieuw leven ingeblazen. Rolf Benz Kumo verovert de moderne woonruimte door zijn vele indelingsvarianten, zonder zich op te dringen. Zo ontstaan zachte, geborgen toevluchtsoorden in levendige kleur- en vormvarianten.

Rolf Benz Kumo kent vele variatiemogelijkheden. Naar keuze verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. De poten zijn verkrijgbaar in gegoten aluminium, gelakt RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of marrone metallic. Voor de zithoogte is keuze uit 43 cm of 46 cm.'

De meubels van Rolf Benz zijn 100% ‘Made in Germany’.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.