'Teamreis Interfloor is een geslaagd dankjewel voor de inzet en drive van alle medewerk(st)ers'

Na een gedwongen coronapauze van 2 jaar was er afgelopen weekeinde weer een teamreis voor het Interfloor-personeel, de partners en oud-medewerkers georganiseerd. In Apeldoorn was Van der Valk exclusief de thuisbasis voor een gezellig programma met overnachting in dit prachtige en zeer gastvrije hotel.

Na 's middags inchecken op vrijdagavond een diner in "the glass house", een serre-achtige zaal naast het hotel. Daar werden nog 3 jubilarissen c.q. gepensioneerde medewerk(st)ers in het zonnetje gezet omdat dit niet mogelijk was de afgelopen jaren.

Daarna werd in een omgetoverde zaal met verlichte dansvloer en een deejay tot in de late uurtjes gefeest.

Op zaterdag ging het gezelschap naar paleis het Loo om met gidsen een rondleiding te krijgen door het kasteel en de tuinen.

Na een lunch was dit zeer geslaagde weekeinde alweer ten einde. "De aanwezigheid van gepensioneerde medewerkers met partner is altijd een geslaagde aanvulling voor beide partijen. Eenieder was dan ook zeer enthousiast, dit evenement was weer een geslaagde actie voor de teamspirit. En een geslaagd dankjewel vanuit de directie voor de inzet en drive van alle medewerkers en medewerksters op alle afdelingen!", laat een enthousiaste algemeen directeur Lens Nekeman weten.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.