In oktober vorig jaar schreef Wonen360 over het grote onheil dat ondernemer Vincent Dijker overkwam. Eerst brandde zijn keukenwinkel in Veenendaal uit, daarna ging - twee jaar later - ook nog zijn zaak in Soesterberg in vlammen op.

Maar inmiddels heeft Vincent goed nieuws te melden: "Na 14 maanden hebben wij een geheel nieuwe Keukendepot geopend in Amersfoort", laat hij blij weten. "Soesterberg was tot de brand een groot succes. We gaan er vanuit dat we het succes voort kunnen zetten op de Amsterdamseweg 14b in Amersfoort", laat hij verheugd weten.


Een blik in de nieuwe zaak van Keukendepot Amersfoort. FOTO'S VINCENT DIJKER

Een terugblik leert dat in augustus 2019 zijn showroom in Veenendaal verloren ging. Zeven maanden later was deze weer opgebouwd. In maart 2020 vond de opening plaats. Helaas voor Vincent met alle coronabeperkingen, waardoor de omzet achterbleef. Nog geen twee jaar later werd hij echter opnieuw getroffen door allesverwoestende brand. Nu in Soesterberg.Inmiddels is het september 2022 en heeft hij een compleet nieuwe Keukendepot geopend in Amersfoort. "In het oude pand van Superkeukens zitten we. Deze zaak is verhuisd naar de Nijverheidsweg Noord 61A", laat hij weten."Op 560 m2 (de grootste van Nederland) presenteren we de collectie van Keukendepot. In een geheel nieuw uitgewerkt concept. We hebben gekozen voor een industriƫle inrichting waarbij veel gebruik is gemaakt van warm hout. Dat zorgt voor een rustige omgeving zodat de showroomkeuken zelf het hoogtepunt is.

We geven een geheel eigen presentatie c.q. ontwikkeling van de fronten, werkbladen en handgrepen. We zijn 100% transparant in prijzen en prijsopbouw. Beschikken nu over een zeer relaxte ruimte waar de klanten worden geholpen met een individueel keukenontwerp. Daarbij maken we gebruik van de modernste presentatietechnieken", somt Vincent op.

Meer informatie:
Keukendepot Amersfoort
Amsterdamseweg 14b
3812RS AMERSFOORT
Tel. 033-4638009
www.keukendepot.nl
vincent@sk-mail.nl