KWC Group AG voor het eerst aanwezig op de keukenbeurs Area30 in Löhne

Deze maand zal KWC Group AG voor het eerst kleur bekennen op de keukenbeurs area30: in Ostwestfalen. "We zullen op deze keukenbeurs onze design- en functiekranen presenteren, waaronder de innovatieve elektronische KWC KIO en klassiekers, zoals KWC ONO."

"Als een internationale marktleider uit Unterkulm, Zwitserland, met bijna 150 jaar traditie en allesomvattende knowhow binnen de particuliere en professionele sector, is KWC onderweg om onze marktpositie wereldwijd verder uitbreiden", meldt het bedrijf in een persbericht.

Alle markten– KWC, Franke Water Systems, DVS en DEKO – hebben sinds mei dit jaar KWC Group AG als firmanaam. De geüniformeerde brand draagt de waarde van de groep uit: Duurzaamheid, Hygiene, Veiligheid en Inspiratie.

Daarbij heeft KWC Group nieuwe distributiekanalen op het oog. Frank Schnatz, CEO KWC Group AG: „Vanaf begin 2023 zullen wij ook ons keuken-segment in Duitsland zelf bedienen en rechtstreeks samenwerken met keukenstudio's, timmerlieden en architecten. Zo herpositioneren wij ons voor deze markt.“

Meer informatie:
KWC Group
info@kwc.com 
www.kwc.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.