Martin van Zanten van Vadain: 'De afgelopen week zal ik niet snel vergeten...'

Martin van Zanten is inmiddels een maand aan het werk als operationeel manager bij Vadain, specialist op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland. De Director of Operations blikt terug op een week die hij niet snel zal vergeten.
 
'Als eerst begon de week met een nieuwe start en een glimlach, want er is de afgelopen maanden veel gevraagd van onze medewerkers. Na een stormschade in februari is door iedereen de schouders eronder gezet. Van modinettes die in ploegen gingen en dus in de ochtend om 5 uur hun bed uitkwamen om onze klanten van hun gordijnen te voorzien tot en met onze vestiging in Polen die mee hielp om extra te produceren. Ging alles goed? Nee absoluut niet, maar het is tijd om voorwaarts te kijken met een glimlach!

Ook stonden we deze week op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) en wat is er een hoop werk verzet door Theo, Anne, Irma, Bonnie en al die anderen (verkoop) toppers. Ik mocht er zelf ook maandagavond aanwezig zijn en ondanks dat ik pas een maand in dienst ben was ik enorm trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf en team. De kwaliteit spat niet alleen af van onze stand en gordijnen, maar nog meer van hoe wij omgaan met onze klanten of nog beter onze vrienden van Vadain. Iets om trots op te zijn!

En toen mocht ik een dag mee met een van onze ambassadeurs om onze gordijnen te bezorgen bij onze klanten. Wat een ervaring om de variëteit aan klanten te ervaren en te zien welke kansen er liggen om het morgen nog beter te doen.

Tenslotte wil ik Kasim in het zonnetje zetten. Hij werkt sinds kort bij ons. En afgelopen week kwam hij met het briljante idee om pluisjes op onze stoffen te verwijderen met een kledingroller. Zo simpel, maar het levert enorme tijdswinst op. Waar een klein idee groot in kan zijn. Trots op je Kasim!

Al met al een week om niet snel te vergeten en dan te bedenken dat ik pas een maand in dienst ben. Op naar de volgende maand zeg ik dan. Nu al zin in maandag!', laat Van Zanten weten.

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.