Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Signify over geïntroduceerde SpaceSense voor het WiZ-systeem:

'Nooit vertoonde bewegingsdetectietechnologie'

Verlichtingsbedrijf Signify introduceert een nieuwe app, functies en producten voor zijn slimme verlichtingssysteem van WiZ om het dagelijkse gemak van de gebruikers te vergroten. WiZ zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een comfortabeler, veiliger en kleurrijker huis dankzij het verrassend doordachte ecosysteem. Dat wordt nu nog slimmer met de nieuwe app, de baanbrekende functie SpaceSense™ en leuke nieuwe producten. De nieuwe WiZ-app V2 en de SpaceSense™-functie zijn beschikbaar vanaf eind september 2022.



Lampen met 'magische werking'
Voor het eerst sinds de lancering van het WiZ-systeem in 2016 wordt de app vernieuwd. De WiZ-app vormt de kern van het WiZ-ecosysteem en functioneert als de enabler van alle functies in de producten. In de nieuwe app zal SpaceSense™ gelanceerd worden, een nooit eerder geziene innovatie in de verlichtingsindustrie voor consumenten, ontwikkeld door WiZ. Deze functie is gebaseerd op wifi-detectietechnologie.

Danny Lousberg, Head of Software Product Management bij WiZ: "Bij WiZ hebben we de missie om slimme verlichting toegankelijker en zinvoller te maken in het dagelijks leven. Een baanbrekende functie als SpaceSense™ is weer een belangrijke stap in het realiseren van deze missie."

Meer informatie:
Signify
www.signify.com

Publicatiedatum: