Brand in meubelmakerij, schade is aanzienlijk

Er is donderdagochtend brand uitgebroken bij meubelmaker De Pander in Enter. De brandweer schaalde flink op om de brand bij de meubelfabriek te bestrijden. Ook werd het pand ontruimd. Dat meldt de Stentor.


Screenshot videoreportage de Stentor.

"De brand in Enter is onder controle. Door werkzaamheden is er brand ontstaan in een mengruimte voor verf. De brand heeft zich verspreid door plafondconstructie en ventilatiesysteem. De schade is aanzienlijk, er is geen persoonlijk letsel. De brandweer gaat nu ventileren", liet Brandweer Twente gisteren (15 september) weten.

De Pander meubel & interieurbouw is van origine een meubelmakerij.  Zowel bedrijven als particulieren zijn aan het juiste adres bij de onderneming. "Wij werken graag mee aan de inrichting van kantoren, winkels, bedrijfspanden en woningen. Hierin begeleiden we u graag bij het realiseren van uw gewenste interieur en bij het zoeken van toeleveranciers van hout en andere grondstoffen voor uw ideale meubilair", valt te lezen op de website.

Meer informatie:
De Pander
Fleuweweg 4
7468 AG Enter
0547 38 19 66
info@depander.nl
www.depander.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.