Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De enige beurs in de Benelux voor woningspeciaalzaken"

B&C Raamdecoratie tevreden over InCoDa

Dit jaar stond B&C Raamdecoratie voor de tweede keer op InCoDa, de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Het bedrijf laat weten dat de bezoekers erg enthousiast waren over de stand en de shop-in-shop modules.



Laatste noviteiten op de catwalk
Onder het genot van verse koffie konden de bezoekers inspiratie opdoen op de ‘catwalk’. Op de 18 meter lange baan werden de nieuwste innovaties getoond. Zo introduceert B&C dit najaar de Twin Pull bediening bij dupligordijnen en wordt aan de collectie aluminium jaloezieën de Megaview 50 mm, plakprofiel glas ingespannen en tilt only optie bij elektrische bediening toegevoegd. De tilt only optie wordt ook toegevoegd bij houten jaloezieën.



Stemmen op favoriete design
Op de stand kon de bezoeker meedenken over aanvullingen voor de plissé- en dupligordijnen collectie. In de trend-hoek kon iedereen stemmen op zijn drie favoriete stoffen. Deze input wordt meegenomen bij het samenstellen van een nieuwe update.

Shop in shop modules
De verschillende shop-in-shop modules werden ook weer goed ontvangen. Op de vorige InCoDa werden de shops geïntroduceerd, én met succes want de shops staan inmiddels bij bijna 100 dealers in Nederland en België. Op de beurs werden de laatste versies van de shops getoond, want ook hier zijn weer nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Dat is dan ook het grote voordeel van de shops, deze zijn altijd in ontwikkeling en worden regelmatig geüpdatet.



Terugblik Meindert Bos, Creative Director van B&C
Meindert Bos is het creatieve brein achter de stand van B&C. Hij kijkt positief terug op de beurs. “InCoDa is de enige beurs in de Benelux voor woningspeciaalzaken. Deze InCoDa editie vond ik ook weer succesvoller dan vorig jaar. Nieuwe deelnemers zoals Vadain en Akzo voegden echt wat toe.”

Minpuntje was het festivalplein. “Dit kwam nog niet helemaal uit de verf. Dit kan denk ik beter door het een prominentere plek op de beurs te geven. We werken in het leukste vakgebied dat er is, dus alle inspanning die door exposanten wordt gedaan voor de retailers is positief. We moeten er een plek van maken dat meer is dan beurs met stands. Ik kijk alweer uit naar volgend jaar!”.

Meer informatie:
B&C Raamdecoratie
Ampèrestraat 11
8071 PH Nunspeet
Tel: 0341 277 777
info@bece.nl
www.bece.com

Publicatiedatum: