Peter Dirks gekozen in retailraad EK Groep

Om in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen heeft de pan-Europese retailcoƶperatie EK Groep haar raad van commissarissen uitgebreid. De Nederlander Peter Dirks werd op 13 september door het ledenparlement tot commissaris gekozen en versterkt daarmee het bestaande team.


Van links naar rechts: Paul van Tilburg, Johannes Lenzschau, Hannes Versloot, Wolfgang Neuhoff en Peter Dirks.

Peter Dirks heeft bij diverse internationale ondernemingen gewerkt in management- en directiefuncties en is nu actief in verschillende raden van toezicht. "Wij zijn blij met dit besluit van ons ledenparlement, omdat het niet alleen gaat om het vervullen van de statutaire taken van de raad van toezicht, maar ook om het veiligstellen van de belangen van een internationale retailcooperatie. Hiervoor is uitgebreide expertise en strategische visie nodig. Peter Dirks is precies de juiste man voor deze functie", zei Hannes Versloot, voorzitter van de Raad van Commissarissen, na de verkiezing.

De raad van commissarissen van EK is als volgt samengesteld: - Hannes Versloot (voorzitter), Terneuzen (NL) - Peter Dirks, Naarden (NL) - Johannes Lenzschau, Wildeshausen (D) - Wolfgang Neuhoff, Dortmund (D) - Paul van Tilburg, Nistelrode (NL).

Meer informatie:
EK Groep
www.ek-retail.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.