Op de Interieur Collectie Dagen

Cedeko pakte uit met drie nieuwe collecties

Tijdens de vakbeurs Interieur Collectie Dagen (InCoDa), die van zondag 11 t/m dinsdag 13 september gehouden werd, kwam Cedeko met drie nieuwe collecties. Zo introduceerde de fabrikant van raamdecoratieproducten de lijnen Natural Living, Daily Joy en Finesse.


Cedeko Finesse.

Natural Living
De Natural Living collectie is geheel ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Cedeko. In deze collectie is een eigentijds kleurpallet met vijf oppervlakte structuren te vinden, met en zonder zichtbare houtnerf in extra matte lakkleuren.

De houten jaloezieën worden geleverd in vier lamelbreedtes: M (50 mm), L (65 mm), XL (76 mm) en XXL (90 mm). Geheel nieuw hierin is de nieuwe XL 76 mm brede lamel, die zorgt voor een optimale balans tussen elegantie en transparantie. Cedeko houten jaloezieën kunnen in alle lamelbreedtes geleverd worden tot een maximale breedte van 360 cm en een hoogte van 300 cm. Tevens is de Privacy uitvoering (ladderkoord zonder ponsgaten) nieuw in de collectie. Deze jaloezie geeft optimale privacy en een sublieme uitstraling.

Naast ladderkoord en de Privacy uitvoering kunnen de houten jaloezieën geleverd worden met een ruime selectie aan ladderbanden op 10, 25 en 38 mm bandbreedte. Nieuw hierin zijn de Bi-colour ladderbanden, die zorgen voor een luxe uitstraling van de houten jaloezie.


Rollerblinds.

Rolgordijnen ‘Daily Joy’
In deze collectie is een breed, eigentijds kleurgamma aan stoffen opgenomen met verschillende structuren en transparanties. Speciale aandacht is er in de collectie voor ecologisch verantwoorde stoffen uit ge-recyclede- en ge-upcyclede materialen. Dit garandeert een prachtige eigentijds rolgordijn, met respect voor het milieu. Alle stoffen zijn in polyester kwaliteit met een natuurlijke uitstraling.

Ook zijn er stofseries toegevoegd zoals velours uitvoeringen, screen stoffen met diverse structuren en verduisterende stoffen met gelijke structuur aan voor- en achterzijde. De rolgordijnen kunnen bediend worden middels ketting, motor of Softraise. Optioneel is een elegante cassette leverbaar in diverse kleuren. Het is mogelijk om twee rolgordijnen aan elkaar te koppelen.

Finesse
Een geheel nieuwe collectie met moderne stoffen met een transparante voile. De lamellen kunnen middels een bedieningskoord in iedere gewenste stand gekanteld worden. Finesse wordt standaard geleverd met een elegante cassette en een afgeronde onderlat. Optioneel is de Finesse ook gemotoriseerd leverbaar. Het is zelfs mogelijk om de Finesse te bedienen met een smartphone middels een app. Het is mogelijk om twee Finesse Blinds aan elkaar te koppelen.

Meer informatie:
Cedeko
Esp 231
5633 AD Eindhoven
040 264 6422


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven