Nieuwe ontwerpen van Linteloo

'Na een wervelende editie van de designbeurs van Milaan vierde de hele wereld de zomer als nooit tevoren. In de zomer verlaten we onze huizen om naar de oceaan, de steden of de natuur te reizen. Nu gaan we voorzichtig richting herfst en deze tijd van het jaar heeft een andere energie: het is het moment om ons thuis weer te verbinden. Onze huizen worden weer onze veilige havens, een plek om op te laden, met de nadruk op luxe en comfort. Onze nieuwste ontwerpen weerspiegelen deze waarden. Neem bijvoorbeeld een modulaire eetbank die uitnodigt tot lange diners met vrienden en familie. Ontdek de nieuwe ontwerpen van Linteloo', meldt het bedrijf in een persbericht.ALTER door Anthony Guerrée
Op het eerste gezicht is de tafel ALTER een 'eenvoudig' ontwerp. Dan valt je oog op die subtiele details die deze praktische tafel optillen: de manier waarop het eikenfineer kriskras door het blad loopt, die speelse inkeping in de conische poot, de interessante totaalvorm die meerdere plaatsingen mogelijk maakt.

BLEND door Anthony Guerrée
De BLEND eetkamerbank weerspiegelt dit: uiterst praktisch, een lust voor het oog en verbazingwekkend goed gemaakt. Maar uiteindelijk gaat het om uw manier van leven. Daarom is de BLEND eetkamerbank modulair - dit laat ruimte voor individualiteit, waarbij u uw eigen perfecte opstelling creëert.

GILBERT door Sebastian Herkner
'Gilbert' geeft je de mogelijkheid om je eigen, hedendaagse versie van de 19e-eeuwse tête-à-tête te ontwerpen: een bank waarop je schuin kunt zitten en die uitnodigt tot een goed gesprek. Urenlang in stilte luieren met een goed boek kan natuurlijk ook. Comfort, flexibiliteit en individualiteit - 'Gilbert' heeft het allemaal.

HEATH door Yabu Pushelberg
'Heath' is een serie op maat gemaakte, gebogen ontwerpen. Drie unieke zitelementen combineren tot meerdere bankconfiguraties. De fauteuil is verkrijgbaar in twee maten, elk met robuuste, gedraaide houten poten die zich uitstrekken over de zijkanten van een tactiele en een comfortabele, gestoffeerde kuip. En de salontafels verenigen twee prachtige, natuurlijke materialen - massief essenhout en zuiver marmer - in een interessant spel tussen de geometrische basis en het amorfe blad. De eetkamerstoel is er in twee versies, met een gesloten kuip die je omarmt en met open zijkanten voor een lichter silhouet.

MALIBU door Jan te Lintelo
'Malibu' - ontworpen door Jan te Linteloo - doet zijn naam eer aan. De strandstad Malibu staat bekent om de relaxte sfeer van zon, zee en strand, waaraan zijn bijnaam 'the original Surf City' te danken heeft. Het is precies deze combinatie van koel, ontspannen en luxe, die we terugzien in deze bank: een comfortabele romp op een elegant frame met subtiele pootjes, waardoor de bank lijkt te zweven op lucht.

TILT door Anthony Guerrée
In de sterke lijnen van TILT zit een duidelijke art deco vibe. En wat zit er in een naam? De kanteling in TILT wordt op de meest fantasierijke manier bereikt: een houten cilinder, die over de hele breedte loopt, kantelt zowel de poef als de comfortabele fauteuil lichtjes - een volstrekt unieke, innovatieve kijk op 'poten'. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.