Sfeervol Hollandsch Slapen 2022 afgesloten

Hollandsch Slapen 2022 werd op 11, 12 en 13 september jl. georganiseerd in het Kasteel Groeneveld te Baarn. De deuren gingen op zondag 11 september om 10.00 uur open en sloten dinsdag om 17.00 uur. De zondag was een mooie start van wat een sfeervol en goed bezocht event is geworden, aldus de organisatie.

Wat was er te doen?
Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, voor zowel ondernemers als medewerkers. Al vele jaren presenteren de deelnemende bedrijven hun nieuwe en opvallende noviteiten. Ook dit jaar gaf Hollandsch Slapen ruimte voor prettige gesprekken, lekkere koffie, hapjes, lunch en op maandagavond een heerlijke bbq, gevolgd door het optreden van singer-songwriter Niels Geusebroek. Enkele honderden relaties zijn met open armen ontvangen. De sfeer was erg goed te noemen en de gasten zijn volop in de watten gelegd.

De deelnemers
Dit jaar werd Hollandsch Slapen georganiseerd door 13 bedrijven: Auping, AVEK, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Hilding Anders, Gebroeders Jonk, Kuperus, Mahoton, M line,
Steel & Stockings en TexelWool. Op de website van Hollandsch Slapen stellen zij zich voor.

Meer informatie:
Hollandsch Slapen
www.hollandschslapen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.