Fotoreportage inkoopdagen Beusichem

September, ook wel herfstmaand of fruitmaand genoemd. Toch zal het voor veel groothandels, fabrikanten, agentschappen en retailers voelen als meubelmaand. Zo werden voor de tweede keer van het jaar de inkoopdagen van Meubelhart Beusichem gehouden in de Expo en de hallen 12-14. Twee locaties, één gedachte en een diversiteit aan exposanten.


Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Organische vormen
Uiteraard was er weer veel nieuws te bewonderen in Gelderland. Toch was er overduidelijk één trend terug te zien, waar vrijwel alle exposanten op inspeelde: organische vormen. Of het nu banken, fauteuils, tafels, stoelen, kasten of vloerkleden zijn. Ook de bouclé en teddy stoffen blijken nog in de smaak te vallen bij bezoekers.Heb je het tweejaarlijkse event niet bij kunnen wonen en heb je al het nieuws gemist? De redactie van Wonen360 is aanwezig geweest om de blikvangers op de foto te zetten. Uiteraard namen ook de meeste exposanten even de tijd voor het fotomomentje. Bekijk hier de fotoreportageMeer informatie:
Meubelhart Beusichem
Beijerdstraat 18-22
4112 NE Beusichem
info@meubelhartbeusichem.nl
www.meubelhartbeusichem.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.