Fotoreportage najaarseditie Maison&Objet

Maison&Objet Parijs sloot afgelopen maandag haar deuren in het expositiecentrum Paris-Nord Villepinte. De vakbeurs voor decor, design en lifestyle, die plaatsvond van 8 tot 12 september, verliep volgens de organisatie vol enthousiasme met meer dan 2200 exposanten. Er kwamen 59.000 bezoekers een kijkje nemen.


Ook de redactie van Wonen360 was aanwezig in de hoofdstad van Parijs. Zo werden de woongerelateerde bedrijven uit Nederland en België op de foto gezet. Bekijk hier de gehele fotoreportage.

nieuwe en terugkerende exposanten
De mix van nieuwe, vertrouwde terugkerende standhouders heeft er volgens de organisatie voor gezorgd dat het een geslaagde editie was. Zo was een kwart van de deelnemers (bijna 500) voor de allereerste keer aanwezig op Maison&Objet Parijs. Tevens kwamen er 'iconische merken' terug op de beursvloer, zoals: Serax, Ethnicraft, Les Héritiers, Seletti, Ibride, Maison Berger en Bonton.

Azië en Amerika
In totaal kwamen er 58.688 bezoekers naar de beurs, waarvan 36% internationaal. Opvallend was dat er weer mensen uit Zuid-Korea, India en Japan aanwezig waren. Tevens nam de belangstelling vanuit Amerika toe. Uit de VS kwamen er 1068 bezoekers en uit Canada 205.Pre-corona-drukte
In het expositiecentrum Paris Nord Villepinte was veel bedrijvigheid. De hallen waren weer volledig open en de wandelpaden liepen na het startschot al snel vol. Termen als 'pre-corona-drukte' vielen vaak tijdens gesprekken.

De volgende editie van Maison&Objet zal van donderdag 19 t/m 23 januari 2023 gehouden worden in expositiecentrum Paris Nord Villepinte.Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.