De Interieur Club Awards: interieurprofessional en -talent van 2022

In december vinden De Interieur Club Awards plaats. Tijdens de 6e editie van de netwerkborrel voor de interieurprofessional worden twee awards uitgereikt. Binnenkort maakt De Interieur Club de vakjury en de genomineerden bekend. Vanaf 1 november kan er gestemd worden op de favoriete interieurprofessionals van het jaar.Presentator van De Interieur Club Podcast Mark Timo: “Door onze vakjury zal per categorie een shortlist gemaakt worden van 3 genomineerden. Uiteindelijk kan jij stemmen en bepalen wie er dit jaar met de felbegeerde awards naar huis gaan. De prijzen die te winnen zijn: interieurprofessional van het jaar en interieurtalent van het jaar. Uiteraard gaan wij lekker borrelen en netwerken maar wij zetten natuurlijk ook graag interieurprofessionals in de spotlight.”

Iedereen die hier bij wil zijn, kan een kaartje kopen voor de netwerkborrel van vrijdag 2 december. Wees er snel bij, want de early bird kaarten zijn al uitverkocht. "We hebben weer een hele toffe locatie in Amsterdam", besluit Mark Timo.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.