Disena by Idea Group presenteert nieuwe douchebak met marmereffect Blade

Disena by Idea Group stelt de nieuwe doucheplaat Blade met marmereffect voor.

Blade herdefinieert het concept van de douchebak door een plaat Laminam®, een gepatenteerd materiaal, te gebruiken om de aderen van marmer na te bootsen met een hyperrealistische esthetiek.

Blade douchebak met marmereffect en modern design, past bij de werkbladen met geïntegreerde wastafel in dezelfde afwerking en de Helios radiator. De Blade douchebak wordt geleverd met een afvoer uit het midden met dezelfde afwerking. Douchebak geschikt voor inbouw (0 cm hoog) of verhoogde installatie (4,2 cm hoog). Uw Blade douchebak kan vervolledigd worden met wandpanelen in dezelfde afwerking.

Blade, heeft een nieuwe grijs gevlamde Piasentina steengoed afwerking. Het gebruik van steengoed voor de douchebak biedt meer mogelijkheden om stijlen in de badkamer te mengen en biedt de mogelijkheid om de bak af te stemmen op het bovenblad van de kast en de Helios-radiator.

Design / materialen / vormen zijn de sleutelwoorden die de nieuwe producten en functies onderscheiden die Ideagroup zal presenteren: een design richtlijn, waarbij elk element deel uitmaakt van een bredere kijk op de badkamer lay-out; het belang van materialen, in hun kleur en afwerking varianten, en hun vermogen om te worden gevormd en aangepast aan een design concept. De missie van het merk kan worden opgevat als een designlaboratorium waar voortdurend onderzoek wordt gedaan naar nieuwe decoratieve oplossingen voor dagelijks welzijn.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven