VANMOKUM neemt exclusieve en wereldwijde distributie over van JAPTH

VANMOKUM en het duurzaam LED- design collectief JAPTH slaan de handen ineen. VANMOKUM wordt verantwoordelijk voor de exclusieve en wereldwijde distributie. Aart van Rooij en Eduard Sweep blijven zich richten op de productontwikkeling en marketing van JAPTH.JAPTH is een initiatief van ontwerpers Aart en Eduard. Zij werken al jaren samen en hebben jarenlange ervaring met interieur- en productontwerp. JAPTH staat voor hoogwaardige kwaliteit, verantwoord materiaalgebruik en subtiele vormgeving met een uitgesproken karakter.

De productie vindt plaats op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier. Gewoon in Nederland. De lampen worden met de hand vervaardigd door mensen die moeite hebben met het zelfstandig vinden van een baan.

LED
Daarnaast wordt in elk van de ontwerpen de mogelijkheden van LED optimaal benut; met een eigenzinnige collectie als resultaat. Hiervoor werkt JAPTH samen met bekende Nederlandse namen in de designwereld en jong aanstormend talent van eigen bodem. De designcollectie telt verschillende unieke lampen: van vloerlamp tot hanglamp; voor woonkamer tot winkelinterieur. Functioneel, tijdloos, maar bovenal verrassend. Dit alles is terug te vinden in JAPTH. Kortom: Just A Perfect Thing.

VANMOKUM
Het Amsterdamse VANMOKUM is opgericht in 2011 en verzorgt al meer dan 10 jaar de productontwikkeling, productie en distributie van verschillende iconische high -end verlichtingsmerken als Graypants, Frama en Droog. Daarnaast is VANMOKUM importeur van Ay illuminate en Seletti. VANMOKUM levert haar verlichtingsmerken aan zowel de beste meubel- en designwinkels als aan de projectmarkt, waarvoor de afgelopen jaren indrukwekkend installaties zijn gerealiseerd voor de hotels, restaurants en kantoren van gerenommeerde klanten als Het Hilton, AIRBNB, Starbucks, Google, Coca Cola en de ABN Amro.

Arno Ruijzenaars van VANMOKUM: "De samenwerking met JAPTH past precies in onze strategie om met VANMOKUM zowel als importeur als merkeigenaar de komende jaren flink te gaan uitbreiden in de categorie verlichting. Heel gaaf om met Aart en Eduard, maar ook met Richard Hutten en de andere ontwerpers van dit label aan de slag te gaan!"

Aart van Rooij: "In VANMOKUM hebben we de ideale partner gevonden om samen JAPTH verder in de markt te zetten. Met hun jarenlange ervaring op en expertise van de internationale designmarkt zijn we ervan overtuigd dat we onze gezamenlijke creatieve ambitie kunnen realiseren!"

Meer informatie:
VANMOKUM
www.vanmokum.com

JAPTH
www.japth.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven